Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Хуманитарна представа "Хероји" за децу оболелу од рака

rssBookmark and Share

08.05.2017. М.М. Јужна Србија Инфо

Представа "Хероји" приказује једну савремену породицу чије дете добија рак. Представом су обухваћени сви реални проблеми са којима се сусреће велики број породица на путу до излечења њиховог детета.

Хуманитарна представа "Хероји" за децу оболелу од рака

Омладински волонтерски пројекат "Даске које животом зраче" реализује неформална група "Тим младих Фокус" уз подршку Ресурс центра "Проактив" у оквиру програма "МЛАДИ СУ ЗАКОН 2016" - Министарство омладине и спорта.

Пројектом је кроз едукативно-хуманитарну представу "Хероји" приказана једна савремена породица чије дете добија рак. Представом су обухваћени сви реални проблеми са којима се сусреће велики број породица на путу до излечења њиховог детета. 

Велику улогу у реализацији пројекта имају управо и деца која су се излечила, лекари, психолози и медицинске сестре са хемато-онколошког одељења, као и Национално удружење родитеља деце оболеле од рака (НУРДОР) коме ће и бити уплаћен сав прикупљен новац од продатих улазница и који је намењен за изградњу новог хемато-онколошког одељења у Нишу.

Тим младих Фокус овом представом шаље између осталог и једну битну поруку коју ће после одгледане представе са собом понети сваки гледалац!

Премијера представе је 13.маја у 20 часова у Народном позоришту у Нишу. Цена карте је 150 динара и можете је набавити на благајни Народног позоришта, као и путем фејсбук странице Тим младих Фокус- Ниш.

Коментара: 0


#   глумци   медицинске сестре   НУРДОР удружење   Проактив   Народно позориште   Дечије хемато-онколошко одељење   Министарство спорта и омладине   Млади су закон
@NURDOR @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима