Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Јавни позив за највеће градско признање - Награда "11. јануар"

rssBookmark and Share

Ниш 01.12.2020. Јужна Србија Инфо

Град Ниш расписоа је Јавни позив за достављање предлога за доделу највишег јавног признања Града Ниша Награде „11. јануар“, Јавни пози траје до 15. децембра.

Јавни позив за највеће градско признање - Награда "11. јануар"

Награда ''11. ЈАНУАР'' је највише признање Града Ниша које се додељује за изузетна достигнућа која афирмишу Град у привредним, друштвеним и другим областима.

Награда се састоји од дипломе, статуете ''Ослободиоцима Града Ниша'' и новчаног износа и може се доделити појединцу или правном лицу из Ниша, појединачно или заједнички, без обзира на време и област достигнућа.

Предлог за доделу Награде ''11. ЈАНУАР'' може поднети сваки грађанин или правно лице. Предлог се подноси у писаној форми, са образложењем достигнућа које се предлаже за Награду. Уз предлог се прилаже и документација (радна биографија кандидата, два примерка публикованог дела, каталога, ЦД или ДВД, планови, пројекти или одговарајућа документација ако по природи ствари дело није могуће доставити, критике, стручна мишљења и сл.). Приложена документација се након одлучивања не враћа предлагачу.

Предлози се могу доставити од 01.12.2020. године до 15.12.2020. године, на адресу: Скупштина Града Ниша, са назнаком ''За Комисију за награде Града Ниша'', улица Николе Пашића број 24, или у електронској форми на: komisije.sg@gu.ni.rs

Неблаговремени и непотпуни предлози неће се разматрати.

Коментара: 0


#   Ниш   конкурс   Скупштина града Ниша   Награда 11. јануар   јавни позив
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима