Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Оперативно-тактичка вежба „СИСТЕМ 2021“ на општини Црвени Крст

rssBookmark and Share

Ниш 03.11.2021. Јужна Србија Инфо

На територији Градске општине Црвени Крст (у насељу Стеван Синђелић, насељу Ратко Јовић и Радној зони Север), у петак, 5. новембра 2021. године биће изведена оперативно-тактичка вежба „СИСТЕМ 2021“.

Оперативно-тактичка вежба „СИСТЕМ 2021“ на општини Црвени Крст

Сирене за јавно узбуњивање ће се чути у насељу Стеван Синђелић и насељу Ратко Јовић емитовањем сигнала „опасност од елементарне непогоде – земљотрес“ на почетку вежбе у трајању од 90 секунди и на крају вежбе емитовањем сигнала „престанак опасности“ у трајању од 60 секунди.

У Радној зони „Север“ емитоваће се са ручне сирене сигнал „пожарна опасност“ у току вежбе у трајању од 90 секунди и на крају вежбе емитовањем сигнала „престанак опасности“ у трајању од 60 секунди.

Вежба траје од 10.00 до 12.00 сати.

Вежбу изводи МУП – Сектор за ванредне ситуације – Управа за ванредне ситуације у Нишу заједно са Градским штабом за ванредне ситуације Ниша са циљем провере фунционалности система смањења ризика од катастрофа и управљања ванредним ситуацијама.


#   Ниш   МУП РС   Црвени Крст градска општина   сектор за ванредне ситуације   Ратко Јовић насеље   показна вежба   СИСТЕМ 2021 оперативна вежба
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима