Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Радно време установа, превоза и трговина за празнике

rssBookmark and Share

Ниш 30.04.2018. Белами портал, Јужна Србија Инфо

Нишлије током 1. и 2. маја очекује недељни ред вожње и бесплатан паркинг. Поред централног објекта Дома здравља, који ће примати пацијенте од 8 до 20 сати, радиће и Здравствена станица “Чаир” у истом временском интервалу.

Фото: Јужна Србија
Фото: Јужна Србија

Служба кућног лечења, медицинске неге и палијативног збрињавања на пункту у Рајићевој улици радиће од 7:30 до 14:30 сати, а сестре на терену од 7 до 20 сати. Служба за стоматолошку здравствену заштиту у Хитној помоћи неће престајати са радом.

Апотека “Ћеле кула” биће дежурна нон-стоп и 1. и 2. маја, а апотека “Чегар” радиће од 8 до 15 сати. У среду 2. маја, од 8 до 15 сати биће отворене и апотеке “Дурлан плус” и “Палилула”.

Једина пошта у Нишу која ће бити отворена током празника, биће она у Вождовој улици, од 8 до 15 сати и 1. и 2. маја.

За време првомајских празника од 10 до 17 сати радиће: Археолошка сала, Синагога, Логор “12. Фебруар”, “Ћеле кула” и Спомен-собе Стевана Сремца и Бранка Миљковића саопштили су из Народног музеја.

Народна кухиња неће радити током празника, али на сајту Града саопштавају да су намирнице већ подељене за оне који користе бесплатан оброк.

За дистрибутивне центре компаније Меторо 1. мај ће бити нерадан, док ће 2. маја редње бити отворене од 6 сати. Без скраћења ће радити објекти Идее и 1 и 2. маја.


#   Ниш   Дом здравља   народна кухиња   Ћеле кула   градски превоз   продавнице   Апотека Ниш   радно време   1. мај   Празник рада
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима