Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

“Сенке старог Ниша” одложене због временских услова

rssBookmark and Share

Ниш 05.06.2015. Јужна Србија Инфо

Изложба у пројекционој сали логора на Црвеном крсту, заказана за данас с почетком у 17 сати, фотографија “Сенке старог Ниша” Даворина Динића у сарадњи са Народним музејом Ниш, одложена је због временских услова.

“Сенке старог Ниша” Даворина Динића, Фото: facebook
“Сенке старог Ниша” Даворина Динића, Фото: facebook

Датум ће бити накнадно објављен.

Продаја је хуманитарног карактера а сав приход од продатих фотографија биће намењен организацији "Помоћ угроженим Нишлијама"

Цена фотографија је 1000 динара уз напомену да сви људи добре воље, уколико желе, могу да приложе и већи износ.

Ово је јединствена прилика да дођете у посед неке од фотографија које су освојиле неподељене симпатије на друштвеним мрежама и пронеле славу нашег града и ван граница наше земље а да притом учините добро дело и помогнете многим нашим суграђанима.

Продаја ће трајати од 17 до 20 часова, а фотографије које будете купили моћи ћете да подигнете већ у понедељак 8. јуна у просторијама Народног музеја Ниш. 

Све фотографије ће бити одштампане на квалитетном кунсдрук папиру у А3 формату а број није ограничен тако да можете купити и више примерака исте фотографије.

Народни музеј Ниш преузима на себе организацију, логистику и троскове штампе.

Такође, сви оне који нису могли да посете изложбу „Сенке старог Ниша“ у оквиру манифестације “Музеји Србије, десет дана од 10 до 10", могу да то учине у петак 5.јуна од 17- 20 часова.

Коментара: 0


#   Ниш   Црвени Крст (логор)   продаја   хуманитарна акција   фотографије   Народни музеј Ниш   „Сенке старог Ниша“   Даворин Динић   Помоћ угроженим Нишлијама
@


 


[ Додај коментар ]