Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Водич за јесењи шопинг: патике за сваку прилику

Bookmark and Share

12.10.2017 Никола Стојановић

Снижења која нас сачекају крајем лета искористите и за то да набавите атрактивне патике за предстојећу јесен.

Водич за јесењи шопинг: патике за сваку прилику

Како се овај пар обуће данас може носити у заиста свакој прилици, важно је да ваше патике буду пођеднако модерне и удобне, али и биране према потребној активности или добу дана када ћете их понети.

Квалитетне патике за трчање/кардио активности

Патике за трчање никако не смеју бити онакве какве бисте понели, рецимо, у обичну шетњу или на путовање. Патике намењене трчању или било којој врсти активности која подразумева кардио тренинг, од аеробика, преко пилатеса до теретане, морају бити стабилне како нога у њима не би шетала и како не би долазило до беспотребних повреда.

Такође, овакве патике морају и, у зависности од подлоге, бити довољно флексибилне и савитљиве. Тако у зависности од подлоге на којој ћете трчати за оне тврђе површине бирајте савитљивије патике и обрнуто, поново како не би дошло до непријатности у овој врсти рекреације.

Најбоље патике за фудбал и кошарку

Групни спортови су одличан начин да проведете време са пријатељима и истовремено се физички активирате, што има бенефите како по физичко тако и психичко здравље – растерећење од посла, свакодневних обавеза и сл.

Тако гледајте да патике за фудбал буду у сваком случају копачке које ће бити прилагођене или терену на отвореном или пак оном на затвореном, како би вас овај пар обуће сачувао од свих евентуалних повреда.

Са друге стране, дубљи и стабилнији модели патике резервисани су за баскет и кошарку, јер они штите ножне зглобове од доскока који се неретко изводе на тврдим и неприлагођеним подлогама.

Класични брендови су, свакако, најпроверенији избор када су у питању патике за различите активности.

Незаобилазан детаљ пословног оутфита

Сасвим је сигурно да ове јесени на послу нећете морати да патите због неудобне обуће, јер се патике испостављају као детаљ број 1 који морате укључити у свој ворк оутфит, без обзира на пол.

Тако ће девојке и жене у овом хладнијем периоду године понети плиће моделе патике уколико желе да буду ИН и праве комбинације са класичним пословним пенцил сукњама и панталонама до чланака, односно лепршавије моделе хаљине у комбинацији са џемперима.

Истовремено, плиће патике биће избор и мушкараца, јер се савршено уклапају како са фармеркама и сакоом тако и са нешто опуштенијим варијантама пословних одела. У овом случају, могу се бирати и оне не-тако-мушке боје патике, попут црвене и бордо, које ће свакако бити упечатљив додатак целом изгледу.

Како носити патике у вечерњим изласцима

Извесно је, такође, и да вам ове године неће бити хладно у вечерњем изласку ни током касне јесени, јер ће се патике носити и у нешто свечанијим вечерњим изласцима. Поред тога што за мушкарце несумњиво остају модерне плитке патике у комбинацији са фармеркама и панталонама, нови модели задовољиће и сваку припадницу нежнијег пола.

Тако ће се патике са штрасом или шљокицама пођеднако комбиновати са свечаним хаљинама и тексас шортсевима упареним са атрактивним мајицама, док ће све даме које ипак не могу без штикли задовољити патике са скривеном стабилном петом, пођеднако шик и атрактивне као и салонке.

Коментара: 0


#   мода  патике  обућа
@
[ Додај коментар ]