Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Дочек Нишлије, златнног олимпијца Саве Ранђеловића

rssBookmark and Share

Ниш 18.08.2021. Јужна Србија Инфо

Сава Ранђеловић ватерполиста и златни олимпијац, Сава Ранђеловић дочекан је данас у Градској кући.

Дочек Нишлије, златнног олимпијца Саве Ранђеловића

"Срећан сам да са свима вама могу да поделим радост олимпијског злата наше ватерполо репрезентације и ово је једна генерација која ће се тешко срести у будућности, рекао је Сава Ранђеловић током сусрета са градоначелницом Ниша Драганом Сотировски и њеним сарадницима.

„Дали су нам велики домаћи задатак да се угледамо на њих, како у приступу тренингу тако и ван базена“, рекао је златни ватерполиста говорећи о онима који су се са Олимпијадом у Јапану опростили од репрезентације.

Овде сам провео прелепе године и да није било јаког ватерполо клуба не би било ни мене“, поручио је Сава.

Градоначелница Ниша честитала је на великом успеху наше ватрполо репрезентације, Сави је пожелела још медаља и захвалила је што репрезентује Ниш на најбољи могући начин.

Емоције су промениле протокол, разговор је био спонтан, Сава је потписивао лопте младим талентима, сви су испред Градске куће, где су се спонтано окупили и грађани, желели да се сликају с њим, да дотакну медаљу, а она није нимало лагана, али је заслужена и  још је друга заредом.

Жеља нам је, а и радићемо на томе, да се Сави на наредној Олимпијади придружи још неко из Ниша и овог дела Србије, казала је Драгана Сотировски.

Нека се дружење настави и кроз три године, после Олимпијаде у Паризу  и нових медаља.

Сусрету са Савом Ранђеловићем присуствовала је заменица градоначелнице  Душица Давидивић, градски већник Александар  Стојичић, подмладак нишког ватерполо клуба, млади спортисти, окупљени грађани.


#   Ниш   Драгана Сотировски   ватерполо   Олимпијске игре   градска кућа   Сава Ранђеловић   златне медаље   Токио
#GradonacelnicaN @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима