Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ибрахим Гај долази у Раднички!

rssBookmark and Share

06.02.2014. Mozzart Sport

„Све смо се договорили. У понедељак би требало да дођем у Србију", потврдио је Сенегалац Ибрахим Гај

Ибрахим Гај долази у Раднички!

Ибрахим Гај се враћа у Србију! Сенегалски дефанзивац не долази у Црвену звезду, већ у Раднички из Ниша. Претходних година Реал са Нишаве се борио за опстанак, а сада, као некада, за Европу! Налази се на четвртој позицији на табели Суперлиге, са солидним изгледима да се после три деценије врати на међународну сцену, а да би дошао близу тога мора да се појача.

Иако су примили најмање голова у лиги, свега 10, желе још више да оснаже бедем испред голмана Ненада Филиповића. Избор је пао на Гаја. Добро познаје српски фудбал и са 35 година је више него искусан.

„Све смо се договорили. У понедељак би требало да дођем у Србију. Морам прво овде у Белгији да завршим неки посао. Истекао ми је уговор са Локереном и долазим као слободан играч", потврдио је Гај за MOZZART Спорт.

Ибрахим Гај је из турског Самсунспора 2006. стигао у Звезду и током две године проведене на Маракани одиграо 57 утакмица и постигао један гол. Остао је упамћен као страх и трепет за нападаче, пошто их није нимало штедео (сетите се само старта над нападачем Милана Пипом Инзагијем, кога је бацио на рекламе), а због дављења Алмамија Мореире на дербију са Партизаном просто је отеран из клуба од тадашњег спортског директора Илије Ивића.


#   фудбал   Раднички ФК   Ибрахим Гај
@NisRadnicki @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима