Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Куп Радивој Кораћ: Партизан савладао КК Херцеговац и пласирао се у полуфинале

rssBookmark and Share

Ниш 16.02.2024. КСС, Јужна Србија Инфо

У последњем четвртфиналном дуелу Моцарт Купа Радивој Кораћ, одржаном у нишкој дворани „Чаир“, Партизан је испунио очекивања и одиграо успешну утакмицу против Херцеговца из Гајдобре. Партизан је показао врло уверљиву игру и освојио победу, стварајући могућност за учешће у великом финалу. ПАРТИЗАН МОЦАРТБЕТ – ХЕРЦЕГОВАЦ 92:67 (14:13, 23:16, 27:19, 28:19)

Фото: КСС
Фото: КСС

Борба на завршном турниру била је од почетка врло интензивна, а дебитантска екипа из Гајдобре показала је велику храброст. Од самог почетка су приказали снажну игру и чак успели да поведу у осмом минуту са 10:9, демонстрирајући своју одлучност.

Екипа из Гајдобре наставила је са сјајном игром и на почетку друге деонице, посебно након тројке Гаћеше која је довела њих у предност од 18:14. Међутим, Партизан је брзо преузео контролу над утакмицом и успоставио предност од 28:23. До полувремена, Партизан је повео са 33:24 и на велики одмор отишао са 37:29.

У трећој четвртини, Партизан је наставио са снажном игром и повео са 51:38, а у 27. минуту стигли су до великих 62:42. Играчи Партизана чували су предност од двадесет поена и у последњој деоници. Иако је Херцеговац успео да смањи заостатак на 59:75 у 36. минуту, ишло је све у корист Партизана. Екипа тренера Жељка Обрадовића рутински је завршила меч и обезбедила пласман у полуфинале.


#   Ниш   кошарка   Партизан КК   Куп Радивој Кораћ   Херцеговац КК
@PartizanBC @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима