Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Олимпијске сеоске игре Србије у Куршумлији

rssBookmark and Share

Куршумлија 16.09.2017. Јужна Србија Инфо

У понедељак, 18. септембра 2017. године, са почетком у 12 часова на теренима код Спортске хале у Куршумлији одржаће се Олимпијске сеоске игре.

Олимпијске сеоске игре Србије у Куршумлији

Такмичење се реализује у оквиру програма „МЛАДИ СУ ЗАКОН“ – Министарство омладине и спорта у сарадњи са Савезом за рекреативни спорт Србије, Туристичком организацијомКуршумлија и Спортско пословним центаром Куршумлија.

Омладински волонтерски пројекат "Дању спорт а ноћу музика" спроводи Неформална група Омладински пук уз подршку Ресурс центра „Проактив-Ниш“.

Такмичење се организује у следећим спортским дисциплинама:

Одбојка на песку 2 на 2 (м – ж)
Баскет 3 на 3 (м – ж)
Народни вишебој (м – ж)
Надвлачење конопца (м)
Победници у свим дисциплинама стичу право учешћа на финалном такмичењу које се одржава 23. септембра у Аранђеловцу. За три првопласиране екипе обезбеђени су пехари, медаље и награде.

Пријава за учешће на Играма је бесплатна, а можете је обавити:
у Туристичкој организацији Куршумлије, на телефоне: 027 380 963 и 063 75 75 506 или на дан такмичења, најкасније до 18. септембра у 11 часова.

Напомена: Један такмичар може наступити у више дисциплина уколико је на списку тих дисциплина и уколико се може уклопити у програм такмичења.


#   Куршумлија   спорт   село   Проактив   Савез за рекреативни спорт   3 на 3   Млади су закон   Олимпијске сеоске игре
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима