Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Раднички: У Ивањици без голова

rssBookmark and Share

30.08.2015. Белами, ФК Раднички

У утакмици осмог кола фудбалске Суперлиге Србије Јавор и Раднички Ниш поделили су бодове у Ивањици одигравши 0:0.

Раднички: У Ивањици без голова

Нишки тим је другим везаним ремијем остао на петом месту са 13 бодова, док је Јавор и даље други са 16 бодова.

По први пут у историји засијали су рефлектори у Ивањици, свечано је било и због Њушићијаде која је данас почела. Утакмица осмог кола између домаћег Јавора и нашег Радничког завршена је без голова. Виђена је веома тврда утакмица са мало шанси. Сам ток утакмице ипак говори у прилог томе да Реал са Нишаве може да буде задовољан освојеним бодом.

У првом делу првог полувремена домаћи Јавор заиграо је доста ангажованије, нападали су гости али без резултата. Прву озбиљну шансу имао је Миловић у 16. минуту. Његов ударац завршио је преко гола Јовановића. Како је текло време, нишки играчи ослобађали су се почетне иницијативе домаћих, до краја полувремена играло се чврсто и углавном на средини терена.

Као што је и најављивано, Јавор се није бранио, отворили су се Иванјичани у другом полувремену и свим силама кренули ка голу Радничког. Расположен и сигуран био је чувар мреже Радничког.

Коначан резултат, ипак, не осликава чак 18 шутева упућених ка голу Нишлија, од којих је 10 одбранио одлични Александар Јовановић, чувар мреже Радничког.

У 55. минуту за Раднички је дебитовао Андреја Апостоловић који је појачао нишки тим из пиротског Радничког. Реал са Нишаве је стрпљиво чекао своју шансу из контра напада али је није дочекао. Циљ Милана Раставца да Раднички из Ивањице донесе бар бод је испуњен, па Раднички са добрим бодовним салдом чека септембар и утакмицу са екипом Младости на Чаиру.

Раднички ће у наредном колу које је на програму за две седмице угостити Младост из Лучана.


#   фудбал   Раднички ФК   Александар Јовановић   Ивањица   Јавор ФК   Андреја Апостоловић
@NisRadnicki @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима