Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Сребро за Нину Стајковић, боксерку из Ниша

rssBookmark and Share

Ниш 21.01.2018. Белами портал, Јужна Србија Инфо

Нишка боксерка Нина Стајковић, освојила је сребрну медаљу на боксерском спектаклу „Куп нација“ који је одржан у Сомбору од 10. до 14. јануара.

Фото: Белами
Фото: Белами

Нина Стајковић је боксовала у конкуренцији јуниорки до 63 кг. Она је у полуфиналу била боља од Вил Јане из Естоније, а у финалу је од ње била боља Индијка Винка.

„Поносни смо на организацију највећег турнира у женском боксу у Европи, као и високом оценом супервизора АИБА-е. Девојке су у рингу показале да бокс није само мушки спорт, а својом храброшћу и беспоштедним борбама публику оставиле без даха. Верујем у наше репрезентативке, као што верујем да нека од њих може и до самог светског врха” – није крио задовољство Ненад Боровчанин, председник Боксерског савеза Србије.

Такмичење је одржано у великој сали хале Мостонга у Сомбору које је поред сјајних борби, обележило и велико интересовање публике и врхунска организација. Нина је на турниру била у пратњи тренера Слободана Костића.

Турнир је организовао Боксерски савез Србије, под покровитељством Сомбора, а учествовало је преко 150 боксерки из скоро 30 земаља.


#   Ниш   бокс   Ненад Боровчанин   Сомбор   сребрна медаља   Нина Стајкоивић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима