Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Стадиону Чаир искључена струја: Под знаком питања сутрашња утакмица Раднички - Младост

rssBookmark and Share

Ниш 26.08.2016. Јужна Србија Инфо

Стадион Чаир у Нишу је тренутно ван функције, јер је пре три дана прекинито снабдевање електричном енергијом по налогу "Југоистока", због дуговања Града од око четири милиона динара. Ако струја не буде прикључена до сутра неизвесно је одржавање утакмице "Раднички" - "Младост" Лучани.

Фото: Белами
Фото: Белами

У ФК "Раднички" се надају да ће исход имати срећан крај, је би пропуштањем ове утакмице и евентуалном победом изгубили позицију трећег места у Супрелиги.

У даљем тексту преносимо у целости саопштење Града Ниша, поводом настале ситуације.

Саопштење

Град Ниш је 2012-те године добио привремени прикључак за снабдевање електричном енергијом на стадиону „Чаир“, чији је временски рок истекао без могућности продужења.

Град Ниш предузима све што је у његовој моћи да се проблем снабдевања електричном енергијом на делу стадиона „Чаир“,  (пролази и свлачионице на источној трибини) реши добијањем трајног прикључка. У том смислу, Дирекција за изградњу града Ниша предузела је неопходне кораке према надлежном министарству.


#   Ниш   Градско веће   Југоисток   Чаир   Електродистрибуција   Раднички ФК   Дирекција за изградњу   искључење струје   Младост ФК Лучани   свлачионице
@EDJugoistok @NisRadnicki @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима