Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Штефанек на пријему код градоначлника Врања

rssBookmark and Share

Врање 11.07.2018. Јужна Србија Инфо

Градоначелник др Слободан Миленковић, заменик градоначелника Ненад Антић и градски већник Ненад Ђорђевић уприличили су пријем за председника Спортског савеза Србије Давора Штефанека који се данас налази у званичној посети Врању.

Штефанек на пријему код градоначлника Врања

На састанку са некадашњим репрезентативцем Србије и олимпијским шампионом у рвању, било је речи о стању спорта у Граду, плановима за будућност, као и уређењу Спортског центра.

„Наишли смо на разумевање и одобравање за све што чинимо на побољшању услова за развој и омасовљење спорта, као и финансирање клубова уз пуно поштовање закона. Заиста ми је драго што могу да кажем да за ове две године спорт у Врању живи, развија се, што се види по оствареним резултатима и чињеницом да ћемо у следећој години имати два прволигашка клуба”, нагласио је градоначелник.

Штефанек је изразио задовољство што су челни људи града поставили спорт на здраве основе и изразио спремност за сваку врсту помоћи у његовом домену. „Врање као град треба да подржи своје прволигаше али све има своје мере. По мени је најважније да се улаже у децу и младе кроз рад са њима, како би после неколико година добили репрезентативце или прваке у неком спорту“, нагласио је Штефанек.

Након састанка, представници градског руководства приредили су и презентацију идејног решења за уређење и реконструкцију Спортско-рекреативног центра у Врању за делегацију Спортског савеза Србије.

Том приликом Штефанек је похвалио залагање челних људи Врања који, како је рекао, озбиљним приступом и планирањем стварају услове за омасовљење али и развој запостављених спортова на југу Србије, попут атлетике и борилачких дисциплина.  


#   Врање   спорт   млади   Слободан Миленковић   Ненад Ђорђевић   Ненад Антић   рвање   Давор Штефанек
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима