Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Власотинце: Гимназијалка Јована Игњатовић првакиња Европе

rssBookmark and Share

Власотинце 05.09.2015. Лесковац.РС

У шпанском граду Сан Себастијану крајем августа одржано је Европско првенство у кик-боксу  за јуниоре и кадете  на којем је репрезентација Србије освојила 13 медаља, а у укупном пласману заузела 4. место.

Власотинце: Гимназијалка Јована Игњатовић првакиња Европе

Власотинчане је посебно обрадовао успех Јоване Игњатовић, ученице Гимназије „Стеван Јаковљевић“, која је освојила златну медаљу у категорији до 65 кг у дисциплини лов кицк. Она је у финалу убедљиво победила своју вршњакињу из Русије са чак 3:0.  

Власотиначка матуранткиња иза себе има освојена првенства Србије, Балкана, Европе и света, а  само ове године у своју колекцију уврстила је 10 медаља.

- Европском првенству претходиле су напорне припреме на Копаонику, где смо на најбољим теренима Србије 12 дана имали по два тренига дневно. Ову медаљу доживљавам као признање за мукотрпни рад. Овом приликом бих хтела посебно да захвалим свом одељењу 4/3, јер они су моја највернија публика, која не може уживо да прати моје мечеве у иностранству, али су зато путем друштвених мрежа са мном готово сваког тренутка – изјавила је Јована Игњатовић.

Саша З. Станковић, професор


#   Власотинце   Јована Игњатовић   кик бокс
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима