Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Бесне жене секирама и тестером пресекле кош

rssBookmark and Share

20.04.2013. Autor: Kurir

Госпође су биле толико љуте да нико од родитеља није смео да изађе напоље и покуша да спасе кош, већ су позвали полицију која је дошла тек кад је „смртна пресуда“ кошу била извршена.

Бесне жене секирама и тестером пресекле кош

Како пише Курир три љуте госпође јуче су секирама пресудиле кошу на малом кошаркашком игралишту, које се налази између неколико зграда у центру Куршумлије.

Деца су све посматрала са пристојне удаљености а госпође су биле толико љуте да никоод родитеља није смео да изађе напоље и покуша да спасе кош, већ су позвали полицијукоја је дошла тек кад је „смртна пресуда“ кошу била извршена.

-Велики број станара из околних зграда је немо посматрао шта се дешава.Госпође, све старије од 60 година, су прво покушале да скину само обруч али суизгледа шрафови зарђали, па нису могле. Затим су донеле секире и бесно ударале подрвеном стубу покушавајући да га одсеку. Пошто им ни то није успело, донеле су ручнутестеру и скоро пола сата стругале, док нису пресекле стуб и обориле кош-прича СнежанаСпасојевић, мајка једног од најмањих кошаркаша.

Деца су и данас дошла на своје игралиште и тужно посматрала кош оборен наземљу. Деца признају да су се играла после ручка у време предвиђено за одмор алимисле да њихове комшинице нису баш морале овако драстично да их казне.

-Кош су поставили наши родитељи пре шест-седам година. Нас двадесетак сесвакодневно играмо овде али више немамо кош-каже с тугом један од дечака и вишеза себе пита да ли ће им неко поново поставити кош.

Од деце сазнајемо да много воле кошарку а њихови родитељи кажу да је овомало игралиште са кошем било идеално за децу, јер су им увек била на оку и могли су даих контролишу са прозора.

Коментара: 0


#
@


 


[ Додај коментар ]





Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима