Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Брао туђе јабуке, власник га претукао и запалио му ауто

rssBookmark and Share

Прокупље 28.09.2016. Љ.Митић, Блиц

Прокупачка полиција интензивно ради на расветљавању случаја који се догодио у околини Прокупља, када је мушкарца који је брао јабуке физички напао закупац имања и запалио му аутомобил.

Кад је добио батине схватио да не краде државне јабуке  Фото: Љ. М. / РАС Србија
Кад је добио батине схватио да не краде државне јабуке Фото: Љ. М. / РАС Србија

Како незванично сазнајемо, инцидент се догодио на задружном имању у околини Прокупља док је човек „крао“ јабуке, наводно мислећи да се ради о државној земљи. Међутим, у том тренутку се појавио власник парцеле који је од задруге закупио јабукар и након краћег вербалног сукоба, физички насрнуо на лопова, претукао га а затим пришао аутомобилу марке "рено клио" и запалио га.

Оштећени човек који је ухваћен у „крађи“ је након тога случај пријавио полицији, која је у свом кратком саопштењу потврдила да се десио инцидент.

Полиција је изашла на лице места и извршила увиђај, а додају да интензивно раде на расветљавању свих околности везане за овај догађај о коме је обавештено и Основно јавно тужилаштво у Прокупљу. Незванично сазнајемо да је претучени човек родом из Куршумлије и да се наводно правдао да није знао да је то приватна имовина, већ да је мислио да јабуке краде са државне парцеле.

Осумњичени који је претукао лопова у ствари је закупац државног јабукара, човек из Прокупља, који је након инцидента отишао у непознатом правцу и он је још увек недоступан за  полицију, како би дао исказ.


#   Прокупље   аутомобили   јабука   крађа   Основно јавно тужилаштво   ПУ Прокупље   батине   рено клио
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима