Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Дољевац: Неовлашћено "тамничење" словеначког дилера, изнуда, дрога, продаја..

rssBookmark and Share

Дољевац 05.12.2022. Јужна Србија Инфо

Припадници Министарства унутрашњих послова у Нишу, по налогу Вишег јавног тужилаштва у Нишу ухапсили су словеначког држављанина Д. Г. (1988) због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Дољевац: Неовлашћено "тамничење" словеначког дилера, изнуда, дрога, продаја..

Такође, полиција је по налогу Основног јавног тужилаштва у овом граду, ухапсила и М. И. (1985) и Д. М. (1982) из околине Дољевца због постојања основа сумње да су извршили кривична дела противправно лишење слободе, изнуда и неовлашћено држање опојних дрога.

Сумња се да су М. И и Д. М. дошли до куће четрдесетшестогодишњег мушкарца у околини Дољевца у којој је боравио Д. Г., натерали Д. Г. да уђе у аутомобил и претећи, тражили  да им каже где крије дрогу.

Потом су га извели из аутомобила и, како се сумња, физички га напали, а он је успео да побегне до наплатне рампе одакле су позвали полицију.

М. И и Д. М. се потом враћају кући и позивају четрдесетшестогодишњег власника да пође са њима да пронађу Д. Г., а потом га изводе из аутомобила и више пута ударају.  Четрдестешестогодишњи мушкарац успева да побегне у просторије једне бензинске пумпе.

Полиција је у претресу стана М. И. и Д. М. пронашла мању количину марихуане, три дигиталне вагице са траговима опојне дроге, као и новац који, како се сумња стечен продајом наркотика.

Приликом претреса просторија које је осумњичени Д. Г. (1988) користио пронађено је 2.3 килограма марихуане и 1.6 килограма амфетамина.

Осумњиченима је одређено задржавање до 48 часова и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени надлежним тужилаштвима.


#   дрога   марихуана   Дољевац   ПУ Ниш   Словенија   заточеништво
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима