Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Двоје погинуло, седморо повређено у ланчаном судару у Сићевачкој клисури

rssBookmark and Share

Сићевачка клисура 30.12.2017. Блиц, Бета, Јужна Србија Инфо

Како су потврдили у ПУ Ниш, двоје људи је погинуло у саобраћајном удесу који се догодио вечерас око 21. сат у Сићевачкој клисури крај Ниша.

Двоје погинуло, седморо повређено у ланчаном судару у Сићевачкој клисури

У ланчаном судару у коме је учествовало пет возила настрадали су мушкарац и жена, док је седморо пвређено, међу којим има и деце, преноси Блиц.

Две екипе нишке Хитне помоћи превезле су повређене у Ургентни центар КЦ Ниш.

Саобраћај у правцу ка Пироту је у прекиду.

Мушкарац и жена средњих година су погинули, а седам особа је лакше повређено, међу којима и четворо деце у удесу који се синоћ око 21 час догодио у Сићевачкој клисури код места Брана, речено је Бети у нишкој полицији и служби хитне помоћи.

Према инфромацијама из полиције у судару је учествовало пет возила, четири из Србије и једно из Бугарске. "Најпре су се директно сударила возила "опел аскона" и "мерцедес" нишких регистарских ознака, а потом су на њих налетела још три возила", изјавили су у полицији.

У удесу су, рекли су у полицији, погинули супружници који су се налазили у "опел аскони".

У Хитној помоћи казали су да ни једна од повређених особа није животно угрожена. "Сви особе збирнут у том удесу имају повреде главе и екстремитета", изјавили су у тој установи.

Према речима лекара, у удесу су повређени осмогодишњи дечак и девојчица, дечак од 11 и девојчица од 13 година. Одрасле повређене особе су средњих година.

Сви повређени збринути су у нишком Клиничком центру. Увиђај је обављен уз присуство заменика основног јавног тужиоца.


#   Клинички центар Ниш   Хитна помоћ   саобраћајна незгода   мушкарац   смрт   жена   животно угрожен   ПУ Ниш   Сићевачка клисура   Ургентни центар   ланчани судар
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима