Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Потресно: Покосио девојчицу, она летела и клизала 20 метара по асфалту

rssBookmark and Share

Мерошина 09.06.2014. Курир

Несрећна девојчица од силине ударца летела двадесетак метара, пре него што је ударила о коловоз, најпре је одбачена на хаубу и предње ветробранско стакло,

Потресно: Покосио девојчицу, она летела и клизала 20 метара по асфалту

Седамнаестогодишња М. Ж. из дољевачког села Пуковац, ученица трећег разреда нишке гимназије „Светозар Марковић“, бори се за живот након што ју је на обележеном пешачком прелазу у улици Димитрија Туцовића „аудијем“ швајцарске регистрације покосио Александар С. (21), из Мерошине.

Несрећна девојчица од силине ударца летела је двадесетак метара пре него што је ударила о коловоз најпре је одбачена на хаубу и предње ветробранско стакло.

Са тешким телесним повредама збринута је у нишкој болници, док је против Александра поднета кривична пријава због тешког дела против безбедности јавног саобраћаја и одређено му је полицијско задржавање до 48 сати.

Несрећа се догодила у суботу поподне, када се М. Ж. враћала са излета у Сићевачкој клисури на којем је била са осталим члановима Географске секције своје школе.

На снимку који су забележиле сигурносне камере види се како је ауто просто понео девојчицу која је прелазила цесту на пешачком прелазу. Како сведочи снимак, ауто је пројурио без кочења или успоравања, а девојчица је пала иза њега, а затим наставила да клиза по асфалту. Снимак је на 2.30 минута.

УПОЗОРЕЊЕ ВИДЕО ЈЕ УЗНЕМИРАВАЈУЋИ :


#   саобраћај   саобраћајна незгода   Мерошина   Дољевац   Светозар Марковић   Пуковац   кривична пријава   Димитрија Туцовића
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима