Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Јуче ударени пешак у центру Ниша, животно угрожен

rssBookmark and Share

03.09.2015. Б.Ј.Блиц, Јужна Србија Инфо

Пешак Н.Р. (48) задобио је повреде опасне по живот када га је у Улици Милојка Лешјанина у центру Ниша, док је прелазио коловоз ван обележеног пешачког прелаза, ударио аутобус Ниш-експреса који саобраћа на линији Ниш-Сићево, пише „Блиц“.

Незгода се десила 2.септембра око 15.45 часова а пешак је са преломом лобање и контузијом мозга пребачен на Клинику за неурохирургију.

- Пацијент је задобио вишеструки прелом лобање са нагњечењем мозга и крварењем. Он је у вештачкој изазваној коми како би се мозак опорављао и причкључен је на апарат за дисање. Његово стање је и даље ризично и веома тешко и тренутно је и даље животно угрожен - каже директор Неурохирургије др Небојша Стојановић.

Како је потврђено у полицији, против возача аутобуса Д.С. из Прокупља биће поднета кривична пријава због сумње да је починио тешко дело против безбедности јавног саобраћаја.


#   аутобус   Клинички центар Ниш   саобраћајна незгода   возачи   кривична пријава   пешак   животно угрожен   Небојша Стојановић   Н.Р.   Д.С.   Клиника за неурохирургију   апарат за дисање
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима