Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

На улазу у Лесковац пронађено беживотно тело млађег мушкараца

rssBookmark and Share

Лесковац 05.05.2015. Јужна Србија Инфо

Данас поподне, на улазу у Лесковац код пункта Ауто мото савеза Србије, пронађено је беживотно тело Д. М (27).
Ради се о самоубиству млађе мушке особе, изјавио је Танјугу портпарол Полицијске управе у Лесковцу Бобан Здравковић.

Илустрација Google street view
Илустрација Google street view

Здравковић је додао да је беживотно тело пронађено на споредном путу, ка пункту Ауто мото савеза Србије, поред пута који од центра града води ка напуштеном мотелу ‘’Атина”, сазнаје Јужна Србија Инфо.

Недалеко од тела младића био је паркиран напуштен путнички  аутомобил.

Портпарол Полицијске управе у Лесковцу Бобан Здравковић рекао је да истражне радње још нису оконачане, али да се највероватније ради о самоубиству, преноси ЈугМедиа.

Трагедија се догодила око 17 часова, око 400 метара испред приградског насеља Бобиште, у коме је младић живео и радио као васпитач у дечјем вртићу.

Д. М. је извршио самобуство тако што је себи пуцао пиштољем у главу, седећи на место возача свог аутомобила ‘”рено меган’’.

У Бобишту се само нагађа о мотивима овог чина. Неки од житеља су рекли да је Д. М. наводно имао љубавне проблем, док су други негирали, пренопси ЈугМедиа.

Ïмао је девојку али нисам чуо да су се посвађали. Био је добар младић и син кавим би се сваки родитељи понисли”, казао је један од његових рођака.


#   Лесковац   млади   Јужна Србија регион   Јужна Србија Инфо   Бобан Здравковић   АМСС   тело   ПУ Лесковац   проналазак   беживотно тело
@juznasrbija @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима