Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Наставак приче о оружју у подруму: "Нема елемената кривичног дела"

rssBookmark and Share

Ниш 14.05.2015. Нишке Вести, Јужна Србија Инфо

Вест о оружју које је јуче поподне пронађено у подруму стамбене зграде у нишком насељу Милка Протић код КП дома, изазвала је велико интересовање и забринутост Нишлија, данас ова вест добија мирнији тон.

Насеље Милка Протић, Фото: sr.wikipedia.org
Насеље Милка Протић, Фото: sr.wikipedia.org

Из Полицијске управе стиже потврда да је реч о догађају који нема елеманата кривичног дела, потврђује за Нишке Вести портпарол ПУ Ниш Маја Николић.

Мештани нишког насеља Милка Протић јуче поподне јавили су се нашој редакцији забринути присуством већег броја полицијских службеника испред стамбене зграде у којој је како смо јуче јављали у подруму закопана велика количина оружја.

Трагом приче, нисмо били у прилици да од ПУ Ниш добијемо детаљне информације, али даншње вести које долазе из ПУ су охрабрујуће. После консултације са тужиоцем, из Полицијске управе у Нишу потврђују да овај догађај нема елемената кривичног дела.

Овакав развој догађаја смо и ми синоћ најављивали, прилико објављивања вести, где се овај догађај описује као могући као део процеса легализације оружја која се тренутно спороводи на територији Србије и траје до 4. јуна. Још увек незванично, реч је о оружју које је пронађено приликом чишћења подрума стана чији је власник преминуо пре извесног времена, након чега је обавештена полиција.


#   Ниш   Маја Николић   подрум   оружје   ПУ Ниш   Нишке вести   Милка Протић насеље   стамбене зграде
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима