Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Нишлије и Пироћанац диловали дрогу - заплењено 4,6 килограма хероина

rssBookmark and Share

Ниш 15.10.2020. Јужна Србија Инфо

Полиција је, у одвојеним акцијама на територији Београда Ниша, запленила 4,6 килограма хероина и ухапсила пет припадника две организоване криминалне групе.

Нишлије и Пироћанац диловали дрогу - заплењено 4,6 килограма хероина

Припадници Министарства унутрашњих послова, Службе за борбу против организованог криминала, у сарадњи са Тужилаштвом за организовани криминал и  Безбедносно-информативном агенцијом, у одвојеним акцијама на територији Београда Ниша, запленили су 4,6 килограма хероина и ухапсили пет припадника две организоване криминалне групе.

У првој акцији ухапшени су В. Ђ. (1983) из Пирота, Д. В. (1964), Б. С. (1979) и В. Г. (1982) из Ниша, док је у другој ухапшен Ј. Г. (1984) из Ниша, због постојања основа сумње да су извршили кривична дела удруживање ради вршења кривичних дела и неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Сумња се да су они у дужем временском периоду препродавали хероин на територијама Ниша, Пирота и Београда.

Осумњичени В. Ђ. се терети да је организовао једну криминалну групу чији су припадници Д. В., Б. С. и В. Г., а код њих полиција је пронашла укупно четири килограма хероина.

У другој акцији, у којој је заплењено 600 грама хероина, ухапшен је Ј. Г. осумњичен да је организовао криминалну групу за чија два члана полиција интензивно трага.

Осумњиченима је одређено задржавање до 48 сати и они ће, уз кривичне пријаве, бити приведени надлежном тужилаштву.


#   Ниш   Пирот   Београд   МУП РС   хероин   ПУ Ниш
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима