Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Операција "Гнев": Кладионица, опрема и покушај изнуде

rssBookmark and Share

Лесковац 15.03.2021. Јужна Србија Инфо

Интензивним оперативним радом, припадници Министарства унутрашњих послова у Лесковцу, у оквиру акције „Гнев“, ухапсили су С. А. (1992), Б. С. (1981) и М. С. (1983) због постојања основа сумње да су извршили три кривична дела изнуда у покушају.

Операција "Гнев": Кладионица, опрема и покушај изнуде

С. А. се сумњичи да је током марта ове године, више пута, позивима и порукама претио двадесетшестогодишњем младићу како би са још једним мушкарцем, за којом полиција интензивно трага, наплатили наводни дуг од око 250.000 динара.

Тај мушкарац је, како се сумња, 11. марта у локалу који је оштећени опремао за кладионицу поломио пет аутомата за клађење и четири телевизора.

Б. С. се сумњичи да је у фебруару и марту, више пута, претио истом младићу долазећи до његове куће, као и позивима и порукама, тражећи да му врати наводни дуг од 1.400.000 динара.

Он је такође, како се сумња, од 18. фебруара до 12. марта, са М. С. више пута претио и слао поруке и сувласнику локала, двадесетосмогодишњем мушкарцу, тражећи да им врати 1.200.000 динара које је он наводно дуговао једном од њих на основу он-лине клађења.

Осумњиченима је, по налогу основног јавног тужиоца, одређено задржавање до 48 сати и они су, уз кривичне пријаве, приведени надлежном тужилаштву у Лесковцу.

 


#   Лесковац   изнуда   зеленаштво   ПУ Лесковац   кладионица
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима