Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

ОТКРИВЕНА ПЛАНТАЖА: Марихуана сакривена кукурузом

rssBookmark and Share

Гаџин Хан 09.07.2015. Нишке Вести

Припадници Министарства унутрашњих послова у Нишу су, у наставку акције на сузбијању производње и трговине наркотицима, у атару села у околини Гаџиног Хана, на приватном поседу, пронашли 85 биљака канабиса у укупној тежини од око 33,5 килограма марихуане и ухапсила четири особе због сумње да су извршили кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Илустрација
Илустрација

Због постојања основа сумње да су извршили кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога ухапшени су И. Н. (44), А. Г. (43), А. А. (27) из Ниша, као и Д. Ф. (22) из околине Гаџиног Хана, саопштила је Полицијска управа у Нишу.

Постоје основи сумње да је И. Н., организовао набавку семена биљне културе ''канабис сатива'' и заједно са А. Г. и А. А. производио већу количине марихуане.

Такође се сумња да је И. Н., у јануару 2015 године, предао сто семенки канабиса Д. Ф., давајући му инструкције о организовању садње и узгоја марихуане, ради даље производње и продаје, објашњавају у полицији.

Пронађена марихуана је узгајана, између пољопривредних култура, у продужетку дворишта породичног домаћинства власништва Д. Ф.

Осумњиченима је одређено задржавање до 48 часова након чега ће, уз кривичну пријаву, бити спроведен Основном јавном тужилаштву у Нишу.


#   хапшење   марихуана   Гаџин Хан   Полицијска управа   продаја   кукуруз   ПУ Ниш   узгој   А.А.     кривично дело
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима