Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Откривено 16 илегалних имиграната

rssBookmark and Share

Врање 20.10.2012. Autor: Milan Mitić

Цариници Србије спречили су покушај пребацивања групе од 16 илегалних имиграната преко државне границе, који су откривени у возилу на улазу у Врање, на путу из правца Бујановца, саопштила је данас Управа царина.

Откривено 16 илегалних имиграната

Имигранти су откривени синоћ у возилу марке „крајслер војаџер“, када је колона од три путничка возила – италијанских, врањских и бујановачких регистарских ознака, уочена на локацији „Врањска петља“ из правца Бујановца ка Врању.

Дежурној екипи цариника учинило се сумњивим што једно од њих, возило марке „крајслер војаџер“, готово належе под теретом, па су их пратили извесно време док на улазу у Врање возачи нису одлучили да застану на пумпи.

Цариници су тада изашли из службеног возила у намери да се представе возачу и изврше контролу, али је возач, након што је видео униформисана лица, почео да бежи, притом остављајући и возило и кључеве на пумпи.

У истом тренутку с лица места су се удаљила друга два возила – врањских и бујановачких регистарских ознака, а цариници су у возили „крајслер војаџер“ затекли чак 16 илегалних имиграната различитих националности.

Из првог контакта закључили су да се ради махом о Тунишанима. Они су предати припадницима граничне полиције у даљу надлежност, наводи се у саопштењу.


#   Врање
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима