Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Пијани полицајаци крвнички претукли човека

rssBookmark and Share

Врање 14.01.2014. JužnaSrbija.info

Полицајаци Драган Величковић (46) из Сурдулице и Милош Станковић (26) из села Сувојница код Сурдулице, који су у пијаном стању крвнички претукли Момчила Анђелковића (43), суспендовани су са посла изјавио је данас портпарол полицијске управе у Врању Драган Стаменковић.

Пијани полицајаци крвнички претукли човека

Стаменковић је казао да је Полицијска управа поред кривичне пријаве, суспендовала полицијце који се сумњиче да су у пијаном стању претукли Момчила Анђелковића (43).

Анђелковић каже за ''Јужну Србију'' да су га двојица полицајаца зауставила без икаквог разлога извукли из аутомобила, а потом крвнички тукла, док од удараца није остао без свести.

- Са преломом вилице, чеоне кости на глави и повредама по целом телу, прво сам пребачен и сурдуличку болницу где му је указана прва помоћ. Након тога сам због тежине повреда хитно пребачен у Здравствени центар у врању, а потом одмах колима хитне медицинске помоћи транспортован у Клинички центар у Нишу где су лекари успели да ми спасу живот, каже Анђелковић који се још увек налази под надзором лекарара специјалиста.

Како сазанејмо надлежни тужилац је након саслушања двојицу полицајаца пустио да се бране са слободе.


#   Врање   Здравствени центар   Сурдулица   Драган Стаменковић   Драган Величковић   Сувојинац   Момчило Анђелковић   Полицијска управа   Клинички центар   прва помоћ   кривичне пријаве
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима