Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Полицајци у Лесковцу спречили самоубиство мајке са дететом у наручју

rssBookmark and Share

Лесковац 23.03.2019. Јужна Србија Инфо

Захваљујући храбрим и одлучним полицајцима, Ненаду Станковићу и Марку Стојичићу, спречена је трагедија у Лесковцу, када је једна женска особа, са петогодишњим детотом у наручју, хтела да изврши самоубиство, изјавио је директор полиције, Владимир Ребић.

Илустрација
Илустрација

Полицијски службеници су након пријаве одмах изашли на терен и затекли жену у наручју са дететом како стоји на симсу зграде, на висини од око 5 метара. Полицајац Ненад Станковић се попео мердевинама до жене, која је била видно узнемирена, и након разговора успео да је убеди да му преда дете, а затим је и њој помогао да сиђе.

Као директор полиције, изузетно сам поносан на хитру и успешну реакцију полицијских службеника из Лесковца, који су показали изузетну способност, професионалност и храброст обављајући своје редовне задатке.

Могу да закључим да је све више случајева у којима полицајци, ризикујући свој живот, спасавају животе грађана.

Министарство унутрашњих послова препознаје и вреднује такав начин рада, а трудићемо се да обезбедимо бољи материјални положај и опрему за све полицијске службенике, како би још ефикасније и професионалније обављали своје задатке.“


#   Лесковац   МУП РС   Ненад Станковић   дете   полицајци   Владимир Ребић   ПУ Лесковац   покушај самоубиства   мајка   Марко Стојчић
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима