Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Прокупље: Леш мушкарца испливао из језера

rssBookmark and Share

Прокупље 19.02.2016.

У раним јутарњим сатима из Растовничког језера код Прокупља испливало је тело мушкарца у стању распадања.

Прокупље: Леш мушкарца испливао из језера

Према првим информацијама, сумња се да је реч и Небојши Крстићу (36) из Прокупља који је мистериозно нестао 30. децембра прошле године, пише Мондо.

У току је увиђај на лицу места, а према изјави вишег тужиоца у Прокупљу Драгише Обрадовића током сутрашњег дана радиће се обдукција.

“За сада не знамо о ком лицу је реч, али је Крстићева супруга кренула на терен да види да ли ће моћи да идентификује лице”, додао је Обрадовић.

“Телеграф” преноси да је тело пронашао чувар јутрос када је дошао на смену и да је оно плутало по језеру. Одмах је позвао полицију, па су ватрогасци извукли тело из воде.

“Оно је у стању потпуног распадања. У његовом џепу пронађен је један документ који припада Крстићу, али без идентификације не можемо са сигурношћу знати ко је преминули”, рекла је особа блиска истрази.

Нажалост, индиције указују на то да је ипак у питању Крстић, који је 30. децембра око 14 сати нестао.

Претходно се јавио својој супрузи Ивани телефоном и рекао јој да има коцкарски дуг од 200 евра, те како пријатељ нема новца да му позајми, да се налази на обали Растовничког језера и планира да се убије.

Од тада се више није јављао, а потрага за њим трајала је до данашњег дана. У више наврата испитивано је и Растовничко језеро, али без резултата, све до сада.


#   Прокупље   Небојша Крстић   Растовничко језеро   утапање   Драгиша Обрадовић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима