Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Младић и малолетник обијали куће у околини Алексинца

rssBookmark and Share

Алексинац 08.08.2021. Јужна Србија Инфо

Припадници Министарства унутрашњих послова у Нишу и Алексинцу, у сарадњи са Основним јавним тужилаштвом у Алексинцу , расветлили су три тешке крађе и пет тешких крађа у покушају и ухапсили Ђ.Т.(2001) из Алексинца због постојања основа сумње да је извршио ова кривична дела.

Младић и малолетник обијали куће у околини Алексинца

Полиција ће, по налогу Вишег јавног тужилаштва у Нишу поднети кривичну пријаву против седамнаестогодишњака из Алексинца због постојања основа сумње да је извршио ова кривична дела.

Сумња се да су Ђ.Т. и седамнаестогодишњак у јулу и почетком августа ове године, искористивши одсуство власника обили три куће у околини Алексинца и из њих украли сребро, новац, казан, апарат за варење, агрегат и разни алат.

Полиција је пронашла део украдедних ствари и оне ће бити враћене власницима.

Такође, они се сумњиче да су у истом периоду покушали да обију једну трговинску радњу и сервис за поправку машина као и да су обили три куће у околини Алексинца, извршили преметачину, али ништа нису украли.  

По налогу Основног јавног тужилаштва у Алексинцу, Ђ.Т. је одређено задржавање до 48 часова након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведен тужилаштву.


#   Алексинац   викендица   крађа   злато   ПУ Ниш   сребро   кућа   алат   Ђ.Т.
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима