Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ухапшен Лесковчанин који је у Нишу избо младића и претукао пролазника

rssBookmark and Share

Лесковац 24.10.2016. Б.Јанчковић, Блиц, Јужна Србија Инфо

Полиција је ухапсила М. Ј. (19) из Лесковца због сумње да је ножем повредио младића испред трафике код Тврђавског моста, 18. октобра, и да је претукао педестогодишњег пролазника, 19. октобра, код Дома здравља

Илустрација
Илустрација

Како пише "Блиц", након саслушања у Основном јавном тужилаштву судија за претходни поступак Основног суда у Нишу одредио му је једномесечни притвор због сумње да је починио насилничко понашање. Полиција је одмах посумњала да иза оба напада стоји исти нападач јер је са њим у друштву девојка која одговара опису.

М. Ј. је, наиме, био у граду 18. октобра са девојком из Ниша. Она је покушала да узме цигарете на трафици код Тврђавског моста, али није хтела да плати, па је покушала некако да се извуче. Младић који је стајао поред трафике је покушао да је спречи. Он је ухватио је за руку, када се умешао М. Ј. који је покушао да је заштити, па му је младић ударио шамар. Након тога, како се сумња, М. Ј. је потегао нож и задао му три убода у образ, подлактицу и леви слабински део, наневши му, срећом, само лаке повреде.

Сутрадан, М.Ј. је стајао код вртића преко пута Дома здравља са девојком када им је пришао педесетогодишњи Нишлија и питао га да ли може да му плати да има секс са његовом девојком. То је М. Ј. изнервирало, па га је претукао ударајући га рукама и наневши му лаке повреде.


#   Лесковац   Дом здравља   полиција   хапшење   насиље   насилничко понашање   ПУ Ниш   Тврђавски мост   Булевар Немањића   М.Ј.
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима