Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ухапшена једна од белих врачара, скидајући магију са злата и новца

rssBookmark and Share

Ниш 12.01.2018. М.М. Јужна Србија Инфо

Како су саопштили из ПУ Ниш, полиција је ухапсила С.М. стар 26 година из околине Лознице, због постојања основа сумње да је извршила кривично дело превара.

Ухапшена једна од белих врачара, скидајући магију са злата и новца

Сумња се да је осумњичена са још једном женском особом, за којом полиција још увек трага, од почетка августа до краја октобра 2017. године преварила више грађана Ниша. 

Њој је одређено полицијско задржавање до 48 сати, након чега ће уз кривичну прјаву бити спроведена надлежном тужиоцу.

Да подсетимо (19. децембар 2017.)...

Полиција сумња да су две "врачаре" дошле у стан оштећене жене из Ниша и притом јој затражиле помоћ за лечење болесног детета, а као "захвалност" јој понудиле скидање црне магије са новца и златног накита уз помоћ икона.

У нишкој полицији кажу, "Након што је оштећена Нишлијка на сто изнела 250 евра и златни прстен, једна од ове две жене је накит и новац умотала у кухињску крпу, ушла сама у другу просторију и наводно крпу са умотаним предметима подигла на највише место у кући, које је оштећена требала да узме након недељу дана. Када је оштећена испратила непознате жене и вратила се у собу, одмотала крпу, у њој није било ни новца ни накита".

Из ПУ Ниш позивају грађане, уколико имају било какаве информације о жени са фотографије, да се јаве на бројеве телефона 018-503-173 и 018-503-235.


#   Ниш   полиција   хапшење   новац   злато   Црна магија   Врачара   фотографије   ПУ Ниш   С.М.
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима