Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Укинут притвор Маји Шоршоров приведеној због дечје порнографије

rssBookmark and Share

Ниш 12.05.2018. З.С. Јужна Србија Инфо

Маји Шоршоров из Ниша, приведеној због кривичног дела приказивање, прибављање и поседовање порнографског материјала и искоришћавање малолетних лица за порнографију, јуче је укинут притвор и дозвољено јој је да се брани са слободе, на основу жалбе браниоца и одлуке судског већа Основног суда у Нишу.

Фото: Профимедија (Profimedia)
Фото: Профимедија (Profimedia)

Познаваци прилика у Нишу, кометаришу да је Шоршоров, иначе позната по својим пренаглашено емотивним иступима, "жртва" поједних протестаната и појединих лидера неких опозиционих странака, који су је у датом тренутку, искоришћену "пустили низ воду"?

Шоршоров је 7. маја ове године ухапшена због објављивања непримерених фотографија, порнографског садржаја на друштвеној мрежи (Фејсбук), малолетне девојчице из једне нишке школе.

Иако су тада поједини политички активисти покушали да прикажу да хапшење осумњичене има одређену политичку позадину због њеног активизма, посебно у последњих месец дана, а веано за нишки аеродром и актуелна дешавања, извор близак ПУ Ниш, негирао је наводе на друштвеним мрежама, и потврдио да читав случај нема апсолутно никакву политичку конотацију.

"Одређивање притвора до 30 дана Маји Шоршоров, нема никакву политичку позадину и искључиво је везано за њене објаве и фотографије малолетног лица на душтвеним мрежама", потвруђује нам наш извор.


#   Ниш   притвор   протест   аеродром   Тужилаштво   фотографије   ПУ Ниш
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима