Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Хуманитарна журка за Марију Ђорђевић, оболелу од карцинома бубрега

rssBookmark and Share

Ниш 23.04.2019. Јужна Србија Инфо

Хуманитарна журка "Бетоњере" биће одржана у недељу 5. маја 2019. у нишком клубу "Фидбек", са почетком у 21 сат. Сав приход од улазница, по цени од 100 динара, намењен је лечењу Марије Ђорђевић.

Хуманитарна журка за Марију Ђорђевић, оболелу од карцинома бубрега

Бетоњеру чине двојац из Ниша – Филип Ћафи Аврамовић и Лука Радуловић, који поред емисије која се бави алтернативним бендовима са подручја Балкана, организују и фестивале Инто тхе пит, као и журке под називом „Бетонирање“.
Овога пута Бетонирање има хуманитарни карактер, како би се сакупила средства за лечење Марије Ђорђевић (23) из Сурдулице, којој је недавно откривен тумор бубрега и стручњаци кажу да лечење од такозваног Белинијевог синдрома хитно мора да настави у Милану, где постоје велике шансе за позитиван исход. Марија је примљена у болницу у Милану, где је задржана, и ишчекује се коначна дијагноза, као и одлука о почетку терапије.

„Овом приликом смо одлучили да журка има хуманитарни карактер, како бисмо на овај начин дали свој допринос у лечењу онима којима је то потребно. У земљи где се болесни лече путем СМС-а, не остаје нам друго него да рачунамо на хуманост грађана и позовемо их да овим путем помогну Марији“, каже организатор Хуманитарног Бетонирања Филип Аврамовић.

Новац за лечење Марије Ђорђевић може се уплатити на жиро рачун њеног оца:

Зоран Ђорђевић
160-0400100029454-69

Организацију су подржали Удружење БалканРок и клуб Фидбек.


#   Ниш   Сурдулица   Фидбек клуб   хуманитарна акција   Зоран Ђорђевић   карцином   Удружење Балкан   Марија Ђорђевић
@KlubFeedback @


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима