Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

И даље забрана саобраћаја за теретна возила код Алексинца, од Ниша до Лесковца полиција наизменично пропушта путничка возила

rssBookmark and Share

Ниш 07.01.2017. Јужна Србија Инфо, Танјуг

На делу ауто-пута од Београда до Ниша код Појата и код скретања за Алексинац и даље су непрегледне колоне камиона, којима није дозвољен пролаз због лоших временских прилика. Министарка Зорана Михајловић обићи ће данас у 10 сати наплатну рампу "Наис" код Ниша.

Фото: Танјуг
Фото: Танјуг

Колона је дуга неколико километара на делу ауто-пута код Појата на скретању за Крушевац, као и код скретања за Алексинац, где је створена колона само у зауставној траци.

ЈП „Путеви Србије“ апелује на грађане да данас на Божић остану код куће и не крећу на пут без преке потребе због изузетно лоших временских услова. Пут Ниш - Лесковац и даље затворен.

Jaвнo прeдузeћe „Путeви Србиje“ oбaвeштaвa грађане дa je и дaљe нa снaзи Рeшeњe Mинистaрствa грaђeвинaрствa, сaoбрaћaja и инфрaструктурe o зaбрaни сaoбрaћaja зa свa мoтoрнa вoзилa, нa дeлу држaвнoг путa I A рeдa брoj 1, oд Aлeксинцa дo Лeскoвцa, дoк сaoбрaћajнa пoлициja прoпуштa сaoбрaћaj прeмa свojoj прoцeни нa тeрeну. 

Напомена: Саобраћајна полиција на овој деоници пропушта путничка возила наизменично и сваки полазак ка овој деоници носи лични ризик.

Подсећамо, због ниских температура, поледице, слабе видљивости, јаког ветра и снежних наноса, могући су застоји и обуставе саобраћаја на деоницама државних путева I и II реда.

Молимо све грађане који ипак одлуче да крену на пут да користе зимске пнеуматике и ланце и прилагоде брзину кретања условима на путу.

Екипе путара су са свим расположивим капацитетима и механизацијом на терену 24 часа и чине све да се саобраћај на свим путним правцима одвија нормално.

Коментара: 0


#   Ниш   Лесковац   Алексинац   Путеви Србије   саобраћај   Зорана Михајловић   снег   наплатна рампа   обустава саобраћаја
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима