Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

И полицајци на полиграфу због убиства!

rssBookmark and Share

06.02.2013. Autor: D.K Foto: Ilustracija

Међу испитаним познаницима младића који је погинуо у експлозији аутомобила, нишка полиција је испитала и шесторицу колега, а породица је помињала да су припадници Жандармерије умешани у случај.

И полицајци на полиграфу због убиства!
Нишка полиција испитала је и шесторицу полицајаца који су били познаници Ђорђа Стојановића (32), погинулог у експлозији аутомобила 27. јануара у Кнажевачкој улици у Нишу. Двојица од њих су подвргнути и полиграфском тестирању, али за сада нико од њих није осумњичен да је на било који начин одговоран за Стојановићеву смрт.

- Поводом овог случаја разговарали смо са већим бројем лица, радимо бројна вештачења, интензивно се спроводи истрага, али за сада немамо опипљивих резултата. Информативни разговори су обављени и са шест полицијских службеника, од којих су двојица подвргнута полиграфском тестирању. С обзиром на то да је породица преминулог помињала да сумња да су у овај догађај на неки начин умешани и припадници Жандармерије, и два припадника ове службе су, такође, саслушана. Можемо да кажемо да нико неће бити поштеђен одговорности уколико се утврди његова кривица, јер су већина наших људи поштени полицајци које су приче о наводној умешаности полиције у овај случај много погодиле – нагласио је Драган Брадић, руководилац одељења криминалистичке полиције ПУ Ниш.

Као мотив убиства помињу се велики дугови преминулог младића, а потврђено је да је међу онима који су Стојановићу позајмљивали новац, било и полицајаца.

Коментара: 0


#   полиција   ПУ Ниш   информативни разговор
@


 


[ Додај коментар ]





Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима