Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Има ли лекова у ДЗ Куршумлија ?

rssBookmark and Share

24.03.2011. Стефан Радовић

Директорка Дома Здравља у Куршумлији др Љиљана Арсенијевић није могла да нам потврди наша сазнања да на стационарном одељењу нема нај обичнијег лека Ранисан. Арсенијевићева ову информацију није могла ни да демантује ни да потврди јер се како каже не налази у Куршумлији.

Има ли лекова у ДЗ Куршумлија ?

Директорка ДЗ-а Љиљана Арсенијевић била је изненађена нашим сазнањима потврдивши тиме наше сумње да јој сама начелница није пренела да лека на одељењу нема, па се поставља питање да ли је то једини лек којег нема и шта се све ради директорки иза леђи.

Са друге стране до др Живане Радовановић специјалисте интерне медицине и начелнице стационарног одељења Дома здравља у Куршумлији нисмо упсели да дођемо.

И времена да нам да изјаву др Живана никако нема, али времена да за све окривљује нашег новинара и нашу медијску кућу због наших сазнања има на претек.

Осим што је лекар специјалиста и начелник одењења Др.Живана је чак и члан првостепене лекарске комисије за шта уредно прима плату .

-За то што у једној здравственој установи нема неког лека може да има више разлога, постоји могућност да тог лека тренутно нема, а постоји могућност да та здравствена установа има дуговања према добављачима лекова, који док се дуг не измири неће да испоручују лекове, каже зе за нашу Новинску агенцију извор из Министарства здравља.

ПОДСЕТИМО У Август 2009 године Драган Бојовић (42) који је лежао на стационарном одељењу покушао је да задави медицинску сестру (Име познато редакцији) а потом је скочио са балкона Дома Здраља виоког два метра јер како је објавио један дневни лист није могао да плати лечење у овој здравственој установи. Поставља се питање шта је то покојни Драган требао да плаћа када је имао здравствено осигурање и уредно оверену здравствену књижицу,погађате и тада је начелница била Др.Радовановић.


#   Љиљана Арсенијевић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима