Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

На место директора Народног музеја у Нишу долази наставница из села Чокот?!

rssBookmark and Share

Ниш 14.03.2017 З.С. Јужна Србија Инфо

Како незванично сазнајемо, данас ће на седници СГ, за в.д. директора народног музеја у Нишу бити изабрана Татјана Миленковић, наставница српског језика у ОШ "Десанка Максимовић" у селу Чокот.

Фото: Јужна Србија
Фото: Јужна Србија

Актуелни директор Народног музеја у Нишу, Славиша Поповић, није имао коментар на наводе у медијима.

 

Коментара: 4


#   Ниш   Скупштина града Ниша   Народни музеј Ниш   Славиша Поповић   Татјана Миленковић
@▲ ▼ [+][-]


 • (+0) (-4)

  Pera kojot, 14.03.2017:
  Pa šta ako je sa sela?!Na selu žive nekulturni,štrokavi...kakvi već?!
  Pazi molim te,"sa sela"!!!Cccccc!!!

 • (+1) (-6)

  Dalibor, 14.03.2017:
  Čemu znak pitanja i uzvika na kraju naslova? Da li nastavnica srpskog jezika nije dovoljno kompetenta, edukovana ili sposobna da bude direktor javne ustanove? U odnosu na postojeće strukture vlasti na svim nivoima uključujiući premijera i predsednika, ona je i suviše kvalifikovana.

 • (+7) (-1)

  Vuk, 15.03.2017:
  Naravno da nije kompetentna. Nije u stalnom radnom odnosu, nije iz Niša, nikada nije pre toga radila na sličnim poslovima. Još jedan pokušaj stranačkog zapošljavanja. Pa valjda u Nišu ima dovoljo kvalitetnih ljudi koji su već bili na ovakvim pozicijama, dovoljno stručnih. Pa nije Narodni muzej privatan prćija lokalne vlastele pa da svoje kadrove tamo zbrinjavaju.

 • (+6) (-0)

  Miki, 21.03.2017:
  Koga ce tamo da poducava i sa kojim radnim iskustvom a nema zaposljavanja, NI partokratije, samo najsposobniji... Gde ih samo nadju? Dokle cemo vise da trpimo i cutimo. Ni u jednoj zemlji ovi nasi strucnjaci ne bi mogli ni da SANJAJU O SVOJIM RADNIM MESTIMA DIREKTORA - a u Srbiji ih glatko dobijaju najnesposobniji.


[ Додај коментар ]