Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

На место директора Народног музеја у Нишу долази наставница из села Чокот?!

rssBookmark and Share

Ниш 14.03.2017 З.С. Јужна Србија Инфо

Како незванично сазнајемо, данас ће на седници СГ, за в.д. директора народног музеја у Нишу бити изабрана Татјана Миленковић, наставница српског језика у ОШ "Десанка Максимовић" у селу Чокот.

Фото: Јужна Србија
Фото: Јужна Србија

Актуелни директор Народног музеја у Нишу, Славиша Поповић, није имао коментар на наводе у медијима.

 

Коментара: 5


#   Ниш   Скупштина града Ниша   Народни музеј Ниш   Славиша Поповић   Татјана Миленковић
@▲ ▼ [+][-]


 • (+0) (-4)

  Pera kojot, 14.03.2017:
  Pa šta ako je sa sela?!Na selu žive nekulturni,štrokavi...kakvi već?!
  Pazi molim te,"sa sela"!!!Cccccc!!!

 • (+1) (-6)

  Dalibor, 14.03.2017:
  Čemu znak pitanja i uzvika na kraju naslova? Da li nastavnica srpskog jezika nije dovoljno kompetenta, edukovana ili sposobna da bude direktor javne ustanove? U odnosu na postojeće strukture vlasti na svim nivoima uključujiući premijera i predsednika, ona je i suviše kvalifikovana.

 • (+7) (-1)

  Vuk, 15.03.2017:
  Naravno da nije kompetentna. Nije u stalnom radnom odnosu, nije iz Niša, nikada nije pre toga radila na sličnim poslovima. Još jedan pokušaj stranačkog zapošljavanja. Pa valjda u Nišu ima dovoljo kvalitetnih ljudi koji su već bili na ovakvim pozicijama, dovoljno stručnih. Pa nije Narodni muzej privatan prćija lokalne vlastele pa da svoje kadrove tamo zbrinjavaju.

 • (+7) (-0)

  Miki, 21.03.2017:
  Koga ce tamo da poducava i sa kojim radnim iskustvom a nema zaposljavanja, NI partokratije, samo najsposobniji... Gde ih samo nadju? Dokle cemo vise da trpimo i cutimo. Ni u jednoj zemlji ovi nasi strucnjaci ne bi mogli ni da SANJAJU O SVOJIM RADNIM MESTIMA DIREKTORA - a u Srbiji ih glatko dobijaju najnesposobniji.

 • (+) (-)

  Nevena, 28.05.2018:
  Naravno da treba profesorka Tatjana Milenkovic da zauzme to mesto.Ona bi Sve j poso posteno radilla za razliku od drugih.Koji nemahu pojma o pojmu.To je jedba postena zena.Sigurno da bi svoj poso obavljala kvalitetno. Za razliku od drugih njena karijera je cista kao suza diploma stecena ucenjem nije kupljenja kao sto su je drugi kupili.I boljeg kandidata od nje nemozete da nadjete trenutno.


[ Додај коментар ]