Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

На Универзитету у Нишу слободно 991 место

rssBookmark and Share

20.07.2013. Autor: Agencija TANJUG Foto: (MONDO - Petar Stojan

На факултетима Универзитета у Нишу остало је слободних 222 буџетска и 769 самофинансирајућих места за други уписни рок, почетком септембра.

На Универзитету у Нишу слободно 991 место

На Грађевинско-архитектонском факултету остало је слободно 151 место за упис и то 44 студента на буџету и 107 самофинансирајућих, саопштио је Универзитет у Нишу.

На Економском факултету остало је још 333 места, од којих су 255 на факултету у Нишу и 48 у организационој јединици тог факултета у Медвеђи. На Електронском факултету остало је 27 слободних места за студенте који се финансирају из буџета и то на студијском програму - Електротехника и рачунарство.

На Машинском факултету слободно је 141 место - 90 на студијском програму Машинско инжењерство и 51 место на студијском програму Инжењерски менаџмент.

За 147 самофинансирајућих студената има места на Правном факултету - 116 места на факултету у Нишу и 31 у организационој јединици факултета у Медвеђи.

На Природно-математичком факултету има 21 слободно место - 16 на студијском програму Физика и по једно на Математици, Хемији, Биологији, Информатици и Географији.

На Технолошком факултету слободно је 38, на Учитељском 84, а на Факултету спорта и физичког васпитања 32 место.

Четири слободна места за самофинансирајуће студенте остала су на Факултету уметности - два на смеру Клавир и по једно на смеру Соло певање и Хармоника.

Слободних места на Филозофском факултету има за 13 самофинансирајућих студената - 10 на смеру Филозофија и три на смеру Новинарство.

На свим студијским програмима на Природно-математичком факултету остављено је једно слободно место за држављане Србије који су средњу школу завршили у иностранству.

На Медицинском факултету и Факултету заштите на раду сва места су попуњена у првом уписном року.


#   Универзитет у Нишу
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима