Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Награде: Конкурс за ученике средњих школа

rssBookmark and Share

15.03.2016. В.Петровић

Фонд за младе таленте Републике Србије расписао је 14. марта Конкурс за доделу награда ученицима средњих школа за постигнуте успехе на признатим такмичењима у земљи и иностранству у току календарске 2015. године. Конкурс ће трајати до 15. априла.

Фото: Белами
Фото: Белами

Прилику да добију награду Фонда имаће сви ученици средњих школа који су у току календарске 2015. године освојили једну од прве три награде, места, на републичким или међународним такмичењима која се налазе у Календару такмичења и смотри ученика средњих школа за школску 2014/2015. и 2015/2016. годину Министарства просвете, науке и технолошког развоја и Стандардима за рангирање такмичења у земљи и иностранству у области музичке и балетске уметности и Критеријумима за награђивање ученика средњих школа у области физичког васпитања и спорта које је усвојио Фонд.

Текст конкурса, обавезан образац за пријаву на конкурс, Критеријуме за награђивање ученика средњих школа у области физичког васпитања, Стандарде за рангирање такмичења у земљи и иностранству у области музичке и балетске уметности и Календар такмичења и смотри ученика средњих школа за школску 2014/2015. и 2015/2016. годину Министарства просвете и науке можете преузети може се преузети са сајта овог министарства.

 

Извор: Народне новине, Белами портал


#   ученици   награде   такмичење   средњошколци   конкурс   Народне новине   Фонд за таленте
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима