Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ниш добио новог начелника Комуналне милиције

rssBookmark and Share

Ниш 06.04.2021. Јужна Србија Инфо

Нови начелник Комуналне милиције у Нишу је дипломирани правник Горан Ђорђевић. Он је јуче представљен јавности на конференцији за новинаре у Градској кући. Ђорђевић долази из Управе за друштвене делатности.

Ниш добио новог начелника Комуналне милиције

Градоначелница Драга Сотировски је поновила да нема места спекулацијама у вези Ђорђрвићевог избора и да бивши начелник није смењен.

"Не ради се ни о каквим сменама у Комуналној милицији, заправо ради се о усклађивању Закона о Комуналној милицији који предвиђа између осталог да руководилац, односно начелник Комуналне милиције мора да буде дипломирани правник. У овом тренутку, после реформе Градске управе која је подразумевала поделу управе на шест мањих и усклађивање закона о Комуналној милицији, где Комунална милиција није засебан орган, већ је ушла у састав Управе за комуналне делатности Града и ми сада усклађујемо и руководство", казала је Сотировски и додала да је пред Ђорђевићем велики посао.

"Наш циљ је да се да се што већи број комуналних милицонера укључи у рад, да буду транспарентни и видљивији, али и да се побољша сарадња са грађанима", изјавио је Горан Ђорђевић.


#   Ниш   Горан Ђорђевић   Драгана Сотировски   Комунална милиција   начелник
#GradonacelnicaN @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима