Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Нова хаварија на топловоду, без грејања у седам улица

rssBookmark and Share

11.12.2012. Autor: Agencije, Blic

Због хаварије на топловодној мрежи у Улици Генерала Милојка Лешјанина од јутрос су без грејања су станари у седам улица у центру Ниша. Испорука топлотне енергије обуставлејна је у улицама: Милојка Лешјанина, Балканској, Милорада Вељковића Шпаје, Дрварској И зградама у Кнегиње Љубице 13, Обреновићевој 2 као И на Кеју кола српских сестара 15 и 17.

Нова хаварија на топловоду, без грејања у седам улица
Из ЈКП Градска топлана саопштавају да је санација квара у току И да се према извештајима са терена очекује да радови буду завршени у току поподнева када ће доћи и до стабилизације у испоруци топлотне енергије корисницима на наведеним адресама.

Магистрални и регионални путеви у нишком крају су под снегом и саобраћај је веома отежан, рекли су данас у Предузећу за путеве "Ниш".

- Све екипе су на терену, а снег пада на подручју Ниша, као и у топличком и пиротском крају, где настојимо да редовним интервенцијама одржимо проходним све правце - рекао је руководилац у Предузећу за путеве Зоран Здравковић.

Према његовим речима, најпре се интервенише на магистралним и регионалним правцима, а затим екипе раде на локалним правцима.

Предузеће за путеве одржава око 1.200 километара магистралних, регионалних и локалних праваца у овом делу Србије.

Коментара: 0


#
@


 


[ Додај коментар ]





Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима