Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Нови изглед хале Спортског центра у Куршумлији

rssBookmark and Share

Куршумлија 19.11.2022. Јужна Србија Инфо

Радови у спортској хали планирани пројектом Министарства омладине и спорта и Општине Куршумлија успешно су завршени и пре предвиђеног рока.

Нови изглед хале Спортског центра у Куршумлији

Премазивање носача спортске хале специјалном противпожарном смесом изводила је фирма „BALKANS SECURITY SERVICES“ д.о.о. из Београда а партерно уређење, односно асфалтирање платоа и противпожарног пута око хале изводила је фирма „МЕТАЛПЛАСТ ПАВЛОВИЋ“ д.о.о. из Блаца.

Пројекат су финансирали Министарство омладине и спорта Републике Србије са 11,5 милиона динара и Општина Куршумлија са 2,5 милиона динара.

„Циљ овог пројекта је увећање сигурности корисника, испуњавање противпожарног стандарда а самим тим и побољшање услова у Спортском центру.
Спортски центар је веома захвалан на великој подршци и успешној сарадњи Министарству омладине и спорта, локалној самоуправи а посебно председнику општине Куршумлија Војимиру Чарапићу. Надамо се да ћемо наставити са успешном сарадњом у реализацији нових пројеката.“ – изјавио је директор Спортског центра Куршумлије Александар Илић.

Председник општине Куршумлија Војимир Чарапић рекао је да локална самоуправа значајна средства улаже у развој спорта, а све на захтев омладине, спортиста и спортских радника.

„Тако смо ове године осим финансирања Спортског центра, свих клубова Спортског савеза, Савеза за школски спорт, значајна срества уложили у унапређење и побољшање спортске инфраструктуре. Урађена је противпожарна заштита челичне конструкције, асфалтирање платоа хале, постављена електроинсталација на терену за мали фудбал и одбојку на песку као и уређење градског стадиона. Свакако ћемо и у наредном периоду више и боље радити на развоју спорта и спортске инфраструктуре, па је тако у припреми планска и пројектна документација за поплочавање степеништа и улазног трема спортске хале, израду подлоге терена за мали фудбал, реконструкцију постојећег базена и проширење новим базеном, као и комплекса терена за фудбал и нови стадион.“ изјавио је председник Чарапић.


#   Куршумлија   реконструкција   Александар Илић   Спортски центар Куршумлија
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима