Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Одборници сутра о ребалансу буџета

rssBookmark and Share

06.10.2016. Белами портал, Јужна Србија Инфо

Предлог о ребалансу буџета, и разматрање предлога измена и допуна програма одрзавања комуналне инфраструктуре јавног земљиста у градском и на сеоском подручју, неке су од тема сутрашње седнице Скупштине града.

Фото. Јужна Србија
Фото. Јужна Србија

Одборници ће одлучивати и о предлогу пројектног финансирања локалних спортских клубова, а разматраће и извештаје о раду, и финансијском пословању Установа примарне здравствене застите за прошлу, и плановима рада за ову годину. Биће разматран и предлог о продаји три градска локала у Обреновићевој улици, чиме би градски буџет био увећан за 150 милиона динара.

Одлучиваће се и о избору председника и чланова Комисија за верска и социјална питања, Комисије за називе улица и делова насељених места, Комисије за праћење етичког кодекса и Комисије за родну равноправност и једнаке могућности. Биће изабрани и председници и чланови Савета за младе и Корисничког савета јавних служби. Одборници ће разматрати и предлоге о разрешењу и именовању чланова надзорних одбора појединих јавних предузећа и установа.

Почетак седнице, заказан је за петак у 8 сати ујутру.


#   буџет   одборници   седница   Скупштина града Ниша
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима