Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Организатори Параде поноса подржали акцију "Битка за бебе"

rssBookmark and Share

19.09.2011. Аutor : V.K

Чланови организационог одбора и волонтерски тим Параде поноса прикључили су се акцији фонда Б92 "Битка за бебе" и саопштили да је време да грађани искажу међусобну солидарност и подрже оне којима је подршка потребна.

Организатори Параде поноса подржали акцију

-Организатори београдске Параде поноса мотивисани породицом као једном од тема овогодишње Параде, сматрају да је право на живот не само основно људско права већ и императив савременог света, пише у саопштењу.

Организатори београдске Параде поноса 2011. позвали су све грађане, а посебно организације које се јавно декларишу да подржавају породицу и породичне вредности, да и оне свој активизам усмере на позитивни однос према животу и онима којима је помоћ преко потребна.

-Сматрамо да је наш допринос акцији 'Битка за бебе' посебно важан у тренутку када се припрема Парада и када један део јавности своју енергију улаже у спречавање тог скупа, пише у саопштењу.

Наводи се да је, после свега што је друштво у Србији прошло током претходних 20 година, свих разарања и губитака, време да грађани искажу међусобну солидарност и подрже оне којима је подршка потребна.

Организатори београдске Параде поноса су се прикључили акцији фонда Б92 "Битка за бебе", чији је циљ набавка инкубатора, уплатом симболичне суме од 10.000 динара на рачун те кампање.


#
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима