Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Јовановић: Држава неодговорна према мањинама

rssBookmark and Share

14.02.2012. Аutor : Ekipa Južne Srbije |

Лидер ЛДП-а Чедомир Јовановић одговорио је на питања корисника друштвене мреже Фејсбук, а видео са одговорима објављен је на сајту партије.

Јовановић: Држава неодговорна према мањинама

Чеди је питања на Фејсбуку поставило више од 400 људи.

Питање Чедомиру Јовановићу поставио је и Стефан Радовић (19), младић из Куршумлије који је пре четри дана покушао самоубиство јер су га се родитељи и комшије одрекли због признања да је Хомосексуалац.

-Ја мислим да је најважније Стефане то да знаш да те ја подржавам.Твоја судбина може да се посматра из два угла, један је угао тог личног губитка ужасног, сукоба са породицом, одбацивања средине из које потичеш, а други угао је онај који је тако потребан Србији који превазилази опште питање твоје сексуалне оријнтације а то је одлучност да се искрено живи живот и ја мислим да је тај аспект твоје судбине намерно гурнут у други план. Ти си један од најхрабријих људи у земљи која пева о својој храбрости а препуна је лицемерних кукавица, казао је Чедомир Јовановић.

Јовановић је рекао и да ће се борити за права ЛГБТ популације јер како каже Србија неће бити нормална земља у колико буде тако животињски не одговорна према мањинама.

-У тренуцима док се опорављам од покушаја суицида Чедина подршка ми даје огромну снагу, ми смо се раније већ упознали и знам одавно да ме подржава. Чедо Волим те!, каже Стефан Радовић.

 

* ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО :

 

Коментара: 0


#   Стефан Радовић   Чедомир Јовановић
@


 


[ Додај коментар ]





Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима