Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Дочек Нове године у Нишу тема расправе међу политичарима

rssBookmark and Share

20.12.2014. Новости, Јужна Србија Инфо

О “политичком“ дочеку Нове године у Нишу, поратал Јужна Србија Инфо је већ извештавао, међутим прича се наставља уз још неке услове. Ево како други медији пишу о томе.

Дочек Нове године у Нишу тема расправе међу политичарима

Пошто се локална самоуправа изјаснила да нема пара да организује дочек Нове године на Тргу краља Милана огласила се Нова странка која је понудила да о свом трошку приреди дочек Нишлијама

Након што се локална самоуправа изјаснила да нема пара да организује дочек Нове године на Тргу краља Милана огласила се Нова странка која је понудила да о свом трошку приреди дочек Нишлијама.

У буџету није предвиђен новац, па је то главни разлог изостанка организованог дочека. Остаје најава да ће Нишки културни центар, са свим установама са којима сарађује, организовати програме намењене свим узрастима и потпуно бесплатно за све који желе да их посете. Са председником градске општине Медијана договорили смо се да организују традиционални дочек српске Нове године у парку Свети Сава,  казао је градоначелник Зоран Перишић и додао да нема ништа против иницијативе Нове странке. Дошло је време да се новац који је изношен из Ниша врати грађанима, макар кроз један дочек Нове године кад већ у мандату своје власти нису могли да учине ништа за поправљање њиховог живота.

Живковић каже да још увек нису добили ништа написмено, а да рок који су дали локалној власти истиче данас. Није желео да открије које музичаре планирају да доведу.

Имамо само два услова, да нема опструкције и да дочек преноси Нишка телевизија. Није први пут да уместо власти организујем дочек, то сам учинио и 2005. када је градоначелник био Смиљко Костић, подсетио је Живковић.


#   Нова година   Градско веће   Зоран Перишић   Свети Сава   Зоран Живковић (политичар)   Нова странка   расправа   локална самоуправа   Нишки културни центар     Смиљко Костић   градске општине
@ProfdrPerisic @ZoranDirektno @NovaStranka @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима