Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Јанковић у Лесковцу: Ако не дође до крађе избора у првом кругу, Вучић у другом сигурно губи!

rssBookmark and Share

Лесковац 17.03.2017. Јужна Србија Инфо

Председнички кандидат Саша Јанковић посетио је јуче Лесковац, где је испред Лесковачког културног центра разговарао са грађанима који су се окупили да му пруже подршку.

Јанковић у Лесковцу: Ако не дође до крађе избора у првом кругу, Вучић у другом сигурно губи!

Том приликом, Јанковић је истакао да његов противкандидат, а још увек актуелни премијер, Александар Вучић зна да само силом и крађом може да добије изборе и да је због тога његов страх све већи.

– Сваки дан ме зову људи из Српске напредне странке и кажу ми: „Знаш, Саша, нисмо ми за ово што се дешава, ми смо за тебе, и када будеш победио, знај да смо све време тебе помагали.“

Александар Вучић зна да, ако не успе на силу да покраде изборе у првом кругу, у другом сигурно губи. И због тога сва ова помама, сав притисак и на Социјалистичку партију Србије, на Ивицу Дачића који је рекао да ће да се кандидује па одустао… на Томислава Николића, његовог политичког оца… на све друге. Само два човека стоје на супротној стани у односу на мене. То су Александар Вучић и Војислав Шешељ – два лица истог новћића, и знају да је ово крај – рекао је Јанковић.

Јуче је Јанковић посетио и Власотинце, а у разговору са грађанима поручио је да се „људи морају држати заједно и бити солидарни“:

– Морамо остати оно што јесмо, држати се заједно и схватити да све оне ствари на које нас приморавају, нису неизбежне. То што нас убеђују да се морамо учланити у странку да бисмо се запослили, да бисмо добили кредит, да бисмо напредовали, дубоко је погрешан пут. Треба да истрајемо на елементарним људским вредностима, на владавини права која значи да судске одлуке морају бити спроведене. Мора да се зна да пензија остаје пензија без обзира на то ко дође на власт. То је оно што свим људима треба, како овде на југу, тако и на северу, западу и истоку наше земље. И то је оно што ће и да се деси – рекао је Јанковић.

 


#   Лесковац   СНС   Томислав Николић   Александар Вучић   Саша Јанковић   Војислав Шешељ   председнички избори 2017
@sns_srbija @predsednikrs @avucic @predsednikSRS @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима