Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Нишки социјалисти осуђују наводе у медијима и пружају пуну подршку Дачићу

rssBookmark and Share

Ниш 16.10.2019. З.С. Јужна Србија Инфо

Након писања појединих медија и како кажу, неистинитих и злонамерних навода о умешаности председника СПС Ивице Дачића и председника Извршног одбора те странке Владана Заграђанина у "криминалне афере", Општински одбор СПС Медијана, издао је саопштење у којем осуђују и деманттују такве наводе.

Фото: Јужна Србија
Фото: Јужна Србија

Саопштење ОО СПС Медијана преносимо у целости..

Социјалистичка партија у Нишу, Општински одбор Медијана, чврсто и одлучно стаје у одбрану истине и захтева да се одмах прекине са изношењем лажи и неоснованих оптужби, које за циљ имају урушавање угледа и части наших најбољих другова. Тектописци ових политички аматерских текстова морају знати,  да се политика не води и не заснива на урушавању угледа политичких неистомишљеника, већ на презентацији својих идеја, да се популарност не стиче што већим бројем изречених лажи и обмана већ чврсином става и идеје, да је доследност и континуитет нешто што се не добија насловном страном новина, већ добрим партијским програмом и упорношћу да се тај програм спроведе. 

Свесни смо да је већа храброст бранити истину него изећи лаж. И ми смо спремни да је одбранимо. Да одбранимо истину и наше другове од неоснованих напада, измишљених афера и трапаво намештених политичких сплетки. Злонамерно осмишље, аматерски спроведене и без икаквог политичког ефекта и поруке, дају нам још већу снагу и мотив да истрајемо, сузбијемо партијске редове, и кренемо у још чвршћу и одлучнију борбу против оваквих појава. Лаж никада не може бити јача од истине.

Зато социјалисти Ниша – Медијане, дају пуну подршку свом председнику Ивици Дачићу и Председнику извршног одбора ГО Владану Заграђанину, да наставе политички пут којим нас воде.  Да као и до сада, борба за правду, истину и идеје Социјалистичке партије Србије, буду нам путоказ за будуће време. Ми смо још чвршћи, још сигурнији и одлучнији да одбранимо истину, да вам дамо додатну снагу да истрајете, да вас подржимо и будемо уз вас у борби исправних политичких идеја са политичким манипулацијама. Још једном ћемо доказати да социјалисти су најјачи када их највише нападају. Наше политичко оружје је истина.

Подсетимо..

Владан Заграђанин, правоснажно су ослобођен, након афере зване "Кофер".

Према наводима појединих функционера СПС-а, који не подржавају његову "политичку рехабилитацију" Владан Заграђанин је човек од поверења, првог човека социјалиста.


#   Ниш   СПС   Ивица Дачић   Игор Новаковић   СПС
@socijalisti @DacicIvica @redinmind @socijalisti @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима